Home / Kaarten

Kaarten

Al jarenlang maakt Willianne graag foto’s, waar zij vervolgens kaarten van maakte. Graag blijven wij hier mee doorgaan en daarom bieden wij u nog steeds wens- en ansichtkaarten aan. Ze zijn te koop via de leden van de thuisfrontcomissie. Via de website bestaat ook de mogelijkheid tot het online bestellen van kaarten. U kunt ze dan of ophalen of thuis laten bezorgen, maar bij de laatste mogelijkheid komen verzendkosten voor de koper erbij.

Wilt u een steentje bijdragen en kaarten verkopen in uw omgeving? Heel graag! Neem contact op met Klarina Soare via kaarten@lighttoshine.nl
Heeft u een speciale wens cq bestelling, daarbij denken we aan een relatiekaart voor in bv een kerstpakket. Dat kan uiteraard ook! We kunnen uw eigen tekst, foto’s etc verwerken en aanleveren. Over de prijs is overeen te komen.

Neem ook daarvoor contact op met Klarina Soare.

Kaarten worden verstuurd nadat de betaling afgerond is.

Naam

Adres

E-mail

Telefoon

Ophalen (na overleg)
 Dordrecht Sliedrecht Oud-Alblas Verzenden tegen betaling van verzendkosten

Type kaarten: (meer keuzes mogelijk uit):
We bieden verschillende soorten wenskaarten aan. Ze zitten per 5 (wenskaart) of 10 (ansichtkaarten) verpakt en kosten 4 euro per pakje.
Omdat we steeds nog bezig zijn om te vernieuwen en verbeteren, kan de inhoud van de pakjes na verloop van tijd veranderen.

Flowers 10x15


Holland


Teens


Men


Congratulations


Married


Flowers 13x13


Mixed


Born black/white


Born colored


Flowers


Eventuele opmerkingen