Home / Nieuws / Een gezegend nieuw huis

Een gezegend nieuw huis

In de week na onze aankomst zijn we op zoek gegaan naar een huurhuis. Via via kwamen we bij een mooi en rustig appartement terecht. We hebben een appartement op de derde verdieping, waardoor we een prachtig uitzicht hebben. Het staat op een redelijk grote compound, met ’s nachts een bewaker, het is dus aardig safe!

Onze buren zijn ook een mixed-couple. Het is fijn om aanspraak te hebben en mensen die hier al wat langer wonen  en die daardoor af en toe wat advies kunnen geven.
Diezelfde dag werd het nog opnieuw geverfd door de verhuurder, zodat we de dag erna spullen konden kopen en intrek konden nemen.

Op vrijdag zijn we hier gaan wonen, nadat de dominee met zijn vrouw langs gekomen waren om voor ons te bidden dat we een gezegend leven zullen hebben in dit huis. Voor Willianne een nieuwe ervaring om op die manier intrek in een huis te nemen. Maar het was zeker een bijzondere ervaring om zo het leven  samen  in hun nieuwe huis, te beginnen met God.
We zijn erg dankbaar dat we zo’n mooi plekje mogen hebben en nu eindelijk ons leven samen echt kunnen beginnen.

Willianne heeft van haar schoonmoeder inmiddels wat kook/baklessen gehad en doet dus hard haar best om in te burgeren, ook met het Keniaanse eten. Daarnaast is het wassen met de hand ook een nieuwe uitdaging, hoewel dit al best aardig lukt.

Goed, even een kort kijkje in ons leven. Tot een volgende keer!

Elijah en Willianne