Home / Thuisfrontcommissie

Thuisfrontcommissie

Mogen wij ons even voorstellen?

Wij zijn de thuisfrontcommissie (TFC) Light to Shine van Elijah en Willianne die hen ondersteunen in hun uitzending voor Christ’s Hope naar Kenia. Als vrienden en gemeenteleden zijn we door hen gevraagd en willen we hen graag bijstaan op allerlei gebieden.

Wat doet een Thuisfrontcommissie?
De TFC neemt een belangrijke plaats in, in de zorg voor Elijah en Willianne en onderhoudt nauwe contacten met hen. De TFC zorgt o.a. voor de verzending van de nieuwsbrieven, de fondswerving ten behoeve van de uitzending, zorg op pastoraal en sociaal gebied, informatie over de thuisgemeente naar het gezin en omgekeerd. Elijah en Willianne kunnen niet uitgezonden worden zonder deze ondersteuning.

Wie vormen TFC Light to Shine?
De TFC bestaat uit: Erwin Boxman (voorzitter), André Nagtegaal (penningmeester), Jantien van Vliet en Lisette Oosterwijk. Ze stellen zich voor hieronder.

Wilt u contact met iemand van het TFC of meer informatie? Mail dan naar info@lighttoshine.nl.

Erwin Boxman: “Mijn naam is Erwin Boxman. Ik ben getrouwd met Johanna en vader van twee lieve kinderen. In het dagelijks leven ben ik projectleider bij een ICT bedrijf. Ik hoop door mijn bijdrage aan de TFC Willianne te ondersteunen in haar mooie, maar soms ook moeilijk werk in Kenia.”

André Nagtegaal: “Willianne en ik kennen elkaar via de Bethelkerk.  Ik werk in het Maasstadziekenhuis op de financiële afdeling, dus ik ben elke dag met financiën bezig. Ik vind het een uitdaging om binnen de TFC, zij het op een heel andere manier, de financiën in goede banen te leiden en zo Willianne te steunen bij het belangrijke werk wat zij in Kenia doet.”

Jantien van Vliet: “Getrouwd met Wim van Vliet en moeder van onze vier dochters. Willianne en ik kennen elkaar van de Bijbelstudievereniging in onze kerk. Hierdoor heb ik Willianne ‘gevolgd ‘ in het mooie maar ook zware werk dat zij gedaan heeft op haar eerdere reis naar Kenia. Nu ze weer in Kenia is, is het voor haar belangrijk  dat er ook binnen de zendende gemeente mensen zijn die haar en haar familie bijstaan. Daar wil ik graag een schakel in zijn. Om zo, vanuit mijn mogelijkheden, haar te ondersteunen en samen leren en te beleven dat we zorg mogen dragen voor onze naasten. De wereld  is ook daarin groter dan Sliedrecht.”

Lisette Oosterwijk: “in het dagelijks leven werkzaam als docent Engels op het Wartburg College en één dag in de week ook als vrijwilliger bij stichting Woord en Daad. Nadat ik voor een buitenlandstage voor twee weken bij Willianne en Elijah verbleef, heb ik mij aangesloten bij de TFC. Naast dat ik Willianne en Elijah in deze twee weken beter leerde kennen, maakte ik ook vooral kennis met het prachtige werk dat zij doen in Kenia. Door een plaats in te nemen in de TFC hoop ik hun werk te kunnen steunen, zodat er nog meer mensen geholpen kunnen worden en in aanraking gebracht worden met het Evangelie.”